Senin, 01 September 2014

αρμογή της τεχ

Όταν μαθητές γυμνασίου περνούν ώρες παίζοντας video games, οι γονείς συχνά λένε ότι είναι χάσιμο χρόνου. Ωστόσο, αυτοί οι παίκτες βιντεοπαιχνιδιών, ή «παίκτες», μπορούν τώρα να βρουν επαγγελματικές ευκαιρίες για να συμπληρώσει το ενδιαφέρον τους. Η σχετικά νέα ακαδημαϊκή ειδικότητα των τεχνολογιών παιχνίδι στον υπολογιστή έχει αναπτυχθεί ως απάντηση στην δημοτικότητα του στα ύψη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών.

Σύμφωνα με την ομάδα NPD, Inc, παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις και πληροφορίες για το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών έχουν αυξηθεί από 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2000 σε 9,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2004.

Με βάση την επιτυχία του προγράμματος σπουδών του πανεπιστημίου του παιχνιδιού και προσομοίωσης προγραμματισμού (ΣΓΠ) που προσφέρονται σε 11 πανεπιστημιουπόλεις της σε εθνικό επίπεδο, DeVry Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το πρόγραμμα σπουδών σε απευθείας σύνδεση αρχή την άνοιξη του 2006.

"Τεχνολογίες ανάπτυξης παιχνιδιών θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση πολλών πτυχών των βιομηχανιών διασκέδασης και άμυνας για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Steven Riehs, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της DeVry University σε απευθείας σύνδεση.

Το πρόγραμμα σπουδών του ΣΓΠ πανεπιστημιούπολη με βάση αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τους μαθητές, τους καθηγητές και τους εργοδότες και αναμένεται ότι το online πρόγραμμα ΣΓΠ θα επιτρέψει ακόμη περισσότερο τους φοιτητές να σπουδάσουν σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο κλάδο.

Σύμφωνα με τον Jesse Schell, πρώην πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Ανάπτυξης παιχνίδι, ο αριθμός των ατόμων που επιθυμούν να εισέλθουν στην βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τα τελευταία 10 χρόνια. Τονίζει ότι η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών δεν είναι για τη θεωρία, αλλά η εφαρμογή της τεχνολογίας αιχμής και επισημαίνει ότι τα άτομα με hands-on εμπειρία στην ανάπτυξη παιχνιδιών είναι πιο πιθανό να επιτύχουν σε αυτές τις σταδιοδρομίες.

Πρόγραμμα σπουδών του παιχνιδιού και προσομοίωσης προγραμματισμό του πανεπιστημίου διαθέτει βέβαια το έργο μέσα στα μαθηματικά και τη φυσική παιχνίδια, τα θεμελιώδη στοιχεία του προγραμματισμού, του σχεδιασμού παιχνιδιών, τροποποιήσεις (MOD), μαζικά multi-player online παιχνίδι προγραμματισμού (MMOG), δύο και τριών διαστάσεων προγραμματισμού γραφικών, προσομοίωσης και σχεδιασμού μηχανή του παιχνιδιού.

Οι απόφοιτοι θα προσόντα για τις θέσεις, όπως προγραμματιστές, μηχανικούς λογισμικού και οι συντονιστές του έργου στο παιχνίδι υπολογιστή τεχνολογία της βιομηχανίας, καθώς και παρόμοιες θέσεις στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της προσομοίωσης.

Παραδείγματα περιλαμβάνουν τακτικές και στρατηγικές στρατιωτικές προσομοιώσεις και την κατάρτιση, την αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιασμό και τις δοκιμές, κατάρτιση για τους εργαζομένους της υγειονομικής περίθαλψης, την ανασυγκρότηση σκηνή του εγκλήματος και της προσομοίωσης πτ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar