Senin, 01 September 2014

Το προφανές άμεσο όφελος είναι ότι οι ε

Πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με εταιρείες προσφέρουν εκτελεστικά προγράμματα MBA για τα ανώτερα στελέχη τους μέσω μιας ασφάλισης με ένα παραδοσιακό πανεπιστήμιο. Ενώ αυτά τα προγράμματα που στοχεύουν σε εκείνους που δεν επιθυμούν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καριέρα τους και να εγγραφούν με πλήρες ωράριο, δεν είναι σίγουρα αποκλειστικά στο σκοπό τους. Με τη δημοτικότητα των σε απευθείας σύνδεση προγράμματα MBA σε άνοδο, φαίνεται ότι μόνο ένα θέμα χρόνου προτού προγράμματα E-MBA θα δείτε μια μείωση σε αριθμό.

Το κύριο πλεονέκτημα ενός εκτελεστικό πρόγραμμα MBA είναι ότι οι ενήλικες που εργάζονται μπορούν να χρησιμοποιούν την προηγούμενη εμπειρία των επιχειρήσεων προς το βαθμό τους. Ενώ σε απευθείας σύνδεση προγράμματα που παραδοσιακά δεν αποδέχονται τις εμπειρίες του παρελθόντος ως πίστωση προς την ολοκλήρωση, μερικές κάνουν εξαιρέσεις. Σε ένα χρόνο, τα προγράμματα E-MBA ήταν ο μόνος τρόπος για στελέχη που εργάζονται θα μπορούσε να αποκτήσει ένα MBA χωρίς πλήρη χρόνο εγγραφής. Συνδεδεμένοι προσφορές έχουν παρουσιαστεί πολλές περισσότερες επιλογές για εκείνους που στη συγκεκριμένη κατάσταση κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών. Ενώ το τελικό αποτέλεσμα της κάθε επιλογής θα είναι πιθανώς μια καλή εκπαίδευση για το μεταπτυχιακό φοιτητή, προσφορές σε απευθείας σύνδεση είναι μια καλύτερη επιλογή για τις επιχειρήσεις.

Όταν οι επιχειρήσεις θυγατρικών με ένα πανεπιστήμιο για να προσφέρουν ένα πρόγραμμα E-MBA, είναι ουσιαστικά εγγυώνται οι ίδιοι των στελεχών με τις ίδιες ακριβώς εμπειρίες μάθησης, πέρα από επιλεγμένες συγκεντρώσεις. Επειδή οι ​​επιχειρήσεις εξυπηρετούνται καλύτερα από την πληθώρα των στελεχών με ανεξάρτητη εμπειρίες που μπορεί να φέρει στο τραπέζι σε σχέση με μια συλλογική συνείδηση ​​που περιγράφει με λεπτομέρειες μία όργανα μεθόδους διδασκαλίας, πολλές εταιρείες επιλέγουν για επιτρέποντας στους υπαλλήλους τους να εγγραφούν στο online πρόγραμμα MBA από το δικό τους επιλογή.

   Το προφανές άμεσο όφελος είναι ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν μια ποικιλία προσεγγίσεων όταν το μάρκετινγκ, την επίλυση προβλημάτων, ή απλά να διεξάγει τις υποθέσεις της εταιρείας. Από το διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλίας μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ ενός σε απευθείας σύνδεση φορέα και την επόμενη, υπάρχει μια καλύτερη πιθανότητα ότι η αλληλεπίδραση μεταξύ των στελεχών θα οδηγήσει σε καλύτερες δυνατές ιδέες, λύσεις και πολιτικές. Επιπλέον, σε απευθείας σύνδεση προγράμματα MBA αντέξουν οικονομικά στελέχη τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με άλλους φοιτητές που προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα, τόσο κοινωνικά όσο και στην αγορά εργασίας, καθώς και.

Στελέχη πρέπει να βασίζονται σε απευθείας σύνδεση με τους ομολόγους τους για τα σχέδια της ομάδας, αντί του τους συναδέλφους, η οποία είναι συχνά η περίπτωση σε προγράμματα E-MBA. Έχοντας αλληλεπιδράσεις με διαφορετικές φοιτητές οι οποίοι κατέχουν διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας και ένα άγνωστο άποψη μπορεί να δώσει τον εμπλουτισμό και την κατανόηση ότι η διαμονή τους μέσα σε μια στενή ομάδα δεμένη απλά δεν μπορεί. Οι επιχειρήσεις π

Tidak ada komentar:

Posting Komentar